Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.06.2010 16:11 - Ужас. Чарлз и Камила били нещастни
Автор: moniboneva Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 1353 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 29.06.2010 16:53


Ужас. Чарлз и Камила били нещастни 28.06.2010 17:36
image
Да, ама не. Снимка: Getty Images/ Guliver

Дългогодишните любовници, а след това съпрузи Чарлз и Камила вече изобщо не се радвали на брака си и предпочитали да живеят много повече време разделени, пише италианският в. "Кориере дела сера", като се позовава на сп. "Пийпъл".

Знатната двойка, която се ожени преди 5 години, била толкова нещастна от съвместния си живот, че техни познати дори им викали на шега "Вкиснатите".

Според приятели на Чарлз и Камила, втората половинка на британския престолонаследник предпочитала по-спокойния живот в компанията на 5-те си внуци - децата на сина и дъщеря й от първия й брак.

Дамата, която едно време принцеса Даяна нарече третия елемент в брака й с Чарлз, сега установила колко тежко бреме е да си член на британското кралско семейство.Камила, която, след като се омъжи за принц Чарлс, получи титлата херцогиня на Корнуол, сега предпочитала да остава все по-често насаме в къщата си в графство Уилтшър, където живееше след разпадането на брака й с Андрю Паркър-Боулс.Там чести гости й били синът й, 35-годишният писател Том и дъщеря й, 32-годишната Лора, както и техните деца.Том има дъщеря - Лола, която е на 2 годинки, а наскоро му се роди и син, малкият Фреди.Лора има три деца - Елиза, която е на 2 години и бебетата-близначета Гюс и Луис.Според близки на Чарлз и Камила втората половинка на британския престолонаследник се чувствала най-щастлива именно в дома си в Уилтшър. Там тя успявала да си почине най-добре.Говорител на принц Чарлз опроверга твърденията на сп. "Пипъл".Въпреки това наблюдателни журналисти отбелязват, че в последно време ангажиментите на Чарлз и Камила поотделно са зачестили.Приятели на Камила пък си спомнят, че преди по-малко от 2 години тя им е споделила, че карибският круиз, който направила тогава с принц Чарлз, е бил истински кошмар.                                                                                                                                                   Коментар: Винаги съм стояла далеч от клюки или жълти писания. Но в случая не мога да се сдържа -тези двамата, напълно си го заслужават! Умориха хубавата и добра жена.Сега ги мъчи съвестта! Изобщо не мислят,какво са причинили, през годините на децата си.Особено това, нещо Принц Чарлз! Не заслужава, такива хубави и добри синове.Развали момчетата! Удариха го на пиене, защото в противен случай ,трябваше подобно на Хамлет да направят, кървава дворцова драма.И докато Хари все още вярва на баща си, привързан е към него; то Уйлям, преживя истински кошмари от загубата на майка си. Уйлям е много наясно с всичко, което става но е  достатъчно благороден да ги изтърпи, тези двата динозавъра. Дано никога, това нещо Чарлз не стане крал! И дано Уйлям си стъпи на краката за да продължи, хуманните дела на майка си! Разбира се,отчитам, че в живота се случва на доста хора да има втори брак, ако първият е бил несполучлив. Или при неочаквана загуба на партньора си, да потърсят нов стимул за живот с др. партньор.Но тяхната сага ,беше дворцов разврат, може би и евентуално престъпление.Разбрала била Камилата ,колко било сложно да си член на британското кралско семейство! Изкарваха навремето Даяна истеричка,защото твърдеше същото. Заслужи си Камила да живее с това ,нещо но явно и на нея и писна от него.                                                                                                                                                          Човек трябва да внимава,какво си пожелава!



Тагове:   камила,   ужас,   чарлз,   нещастни,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 693247
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930