Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2012 17:22 - НАМЕРИХА БУСА НА ИЗЧЕЗНАЛИЯ НИКОЛАЙ!
Автор: moniboneva Категория: Новини   
Прочетен: 1655 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.06.2012 17:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Намерен е микробусът, управляван от 22-годишния Николайimage Йорданов, който е в неизвестност от 14 юни. Превозното средство се е намирало в района на Централна гара.
Микробусът е бил открит близо до стария паркинг на автобусите в този район, съобщава БНР, позовавайки се на полицейски източници. Все още обаче няма информация за съдбата на Николай Йорданов, който до момента остава в неизвестност.

Момчето изчезна на 14 юни тази година, след като беше на работа именно с намерения днес микробус. При изчезването му в него е имало около 1500 лева служебни пари и около 100 лева лични средства. От столичната полиция обявиха, че една от версиите, по които работят, е Николай да е станал жертва на тежко престъпление.                                  Коментар: Това вече е следа но тя може да бъде и подвеждаща. Логично е след като буса е намерен в района на гарата да се предположи, че Николай е тръгнал на път. Но може умишлено да е паркиран буса там за да се наведе следствието в погрешна следа.Прочетох за свидетели които се видeли подобно момче в нашият град по точно в тяхното заведение в района на комплекс Меден Рудник, но е възможно да се касае за случайна прилика с изчезналото лице. Не знам дали са сигнализирали за това ако не са сигурни, че е същия може и да не са се обадили.При всички случаи ,тези парични средства не биха му стигнали за повече от седмица до 10 дни за почивка на море. Ако го е обзел подобен порив щеше да се обади поне на близките си за да им съобщи, че жив и е добре.Ако с него всичко е наред би следвало gsm да излъчва сигнал.Аз не виждам причина той да не  планира почивка на море  в удобно време , защо  да изчезва внезапно без вест и да тревожи близките си?! Ако се отнасяше до обикновен обир, микробуса също биха го отнели или ако не са могли би останал изоставен на мястото  където е бил похитен.Работата е нагласена! Или самият Николай е заминал някъде- това е малко вероятно по такъв начин да си организира ""екскурзия"".Сега всеки пътува свободно където пожелае, защо му е да прави такива изпълнения?!Тези пари би могъл и сам да ги изработи какъв е смисъла да бяга с тях?!Неговите близки не го описват като импулсивна натура, следователно няма вероятност да е постъпил така. Може причината за изчезването му да не е обир, а от съвсем друг характер.Обира обикновено има спонтанен характер ,дори когато лицето е било предварително следено и му знаят навиците. Не прилича на обир!Питам се дали всичко с фирмата превозвач е наред ,защото се случва през работното им време?!Макар и в края на работния ден до момента на неговото приключване, съгласно трудовия кодекс времето се  счита  за работно. Всичко което се случва в рамките на текущото работното време, касае трудовите взаимоотношения и работодателя е отговорен.Разбира се, той не може да е като ""бавачка"" на всичките си подчинени.Не може постоянно да следи какво им се случва, докато те са на работа.Работникът изпълнява точни указания той е на разположение и прякото разпореждане на фирмата от което е нает. Ако докато си изпълнява служебните задължения с него се случи нещо, отговорност за това носи и работодателя!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 691816
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930