Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2012 03:59 - ШОТЛАНДЕЦ ПРИЗНА, ЧЕ Е УБИЛ СТАНКО
Автор: moniboneva Категория: Новини   
Прочетен: 1112 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.01.2012 04:03


ШОТЛАНДЕЦ ПРИЗНА, ЧЕ Е УБИЛ СТАНКО   25 януари 2012, 20:05  
София, България image Задържан за жестокото убийство на Станислав от село Лагошевци е 71-годишният шотландски гражданин Дейвид Брансън, съобщиха от Видинската прокуратура. Чужденецът е привлечен като обвиняем и е задържан с прокурорска мярка за 72 часа, а утре ще бъде поискан постоянен арест.

Брансън се заселил преди четири години в Лагошевци, но кметският наместник Тихомир Тошев с изненада откри, че името му не фигурира в селския регистър, съобщи бТВ.

„Доста самотно живееше, изолирано от хората на селото, не идваше да си взима хляб или да пита нещо”, каза Тихомир Тошев.

Сред малкото хора, които шотландецът допускал в дома си, била Веселка Костова. Разказал й, че е разведен и има три дъщери. Дошъл в България, защото му е малка пенсията, а тук животът бил по-евтин. Брансън често наемал деца от селото за ремонтни работи по къщата си и ги снимал с камера, докато работили, каза Веселка.

От няколко месеца шотландецът се затворил напълно и не искал да вижда хора. Криминалистите предполагат, че преди да удуши невръстния Станислав, мъжът му е посегнал сексуално. 

Досъдебното производство е преобразувано за умишлено убийство на малолетно лице. Законът предвижда най-тежките наказания - от 15 до 20 г. затвор, доживотен затвор или доживотен затвор без право на замяна. Разследването се води от прокурора Владимир Николов, а от вчера като втори прокурор е назначен и зам. окръжният прокурор на Видин Владислав Влашев.

Тялото на момчето бе открито в събота в гориста местност край селото. Преди това Станислав бе в неизвестност от 18 дни. Той има още трима братя и сестра. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи.                                     Коментар:Лошото е, че тази британска откачалка действително би могло да е убил момчето поради подозрение,че му е отровило кучето!Това лъчезарно момче не е могло да стори такова нещо.Толкова алогично обяснение може да даде само британец.Не бих се изненадала ако отговаря на иститаната.Но британецът  никак не е изключено да е педофил. На острова хомосексуализма е доста разпостранен, за да посегне на момче ще е с такава ориентация.И двата варианта са възможни, ДНК експертизата ще покаже дали е имало посегателство.Нищо не го оправдава шотландецът, че е убил невръстно дете дори ако не е педофил.Жалко, че няма да го съдят по строгите английски закони.Шотландският съд получи независимост но до голяма степен законите им са аналогични с англиските.На неговата възраст колкото години наказание да излежи му стига.От некролога е видно, че момчето е родено на 20 Януари и вместо рожден ден на 21 Януари намериха трупът му. Това е зловещо!Поуката е ,че лошите ходят сред нас трябва да пазим себе си и близките си!Но никога не бива да губим вярва в доброто у хората иначе ще престанем да сме човеци!                                               Моника Бонева



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 692999
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930