Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2012 16:12 - Седмица издирват изчезнало момче
Автор: moniboneva Категория: Новини   
Прочетен: 1001 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.01.2012 18:37


  От седмица издирват изчезнало  11 годишно момче      image                 безследно изчезналия 11-годишен Станислав Мирчов от видинското с. Лагошевци. Детето е в неизвестност от следобедните часове на 4 януари, когато за последно роднини и жители на селото виждат Станко, както галено му казват всички.
image

  •  
  •  
  •  
Повече от седмица МВР издирва 11-годишния Станислав Мирчов от видинското село Лагошенци. Момчето изчезнало безследно на 4 януари, съобщиха от пресцентъра наведомството. Сигналът подала майката, разтревожена, че детето й излязло от дома им сутринта и не се прибрало до късния следобед. 

По снимка и описание, предоставени от нея, полицаите светкавично предприели действия по претърсване на района. Малко по-късно в издирването се включили и гранични полицаи – обходени били всички местности в землището на селото и околните населени места, като са проверени и необитаеми постройки и къщи. 

Независимо от усилията, до този момент следите на детето се губят. 
Вчера майката се е съгласила да бъде обявено детето за издирване и снимката му да бъде публикувана, уточняват от полицията във Видин. 

Станислав има четирима братя и сестри. Родителите му са социално слаби и живеят от помощи. Момчето няма регистрирани противообществени прояви, уточняват от полицията. Станислав е нисък, слаб, с къса светла коса и кафяви очи. Облечен е с розово горнище на анцуг и тъмно синьо долнище. Обут е с червени платнени обувки. 

Гражданите, които разполагат с допълнителна информация за детето, могат да сигнализират на тел.112, 094/600-166 или в най-близкото поделение на МВР.                                                                                                       Коментар: Надявам се момчето да бъде намерено живо и здраво!            Една седмица е много време за издирване на изчезнало дете. Отпада вероятността да е при приятели или близки без да известят родителите. Предвид ,че случаят е станал в райна на Видин през зимата, а момченцето е само по анцуг и платнени обувки по голям е рискът за него от измръзване, отколкото от отвличане!Трябва да се проследят навиците на детето: къде ходи да играе,дали има наблизо опасни водоеми. За 11г момче е твърде възможно инцидент по време на игра. Разбира се, разговорите с непознати също крият потенциален риск.Третият възможен вариант е много неприятнен, свързан е с близкото обкръжение. От една страна близките са силно разтревожени,но от друга възможно е някой от тях, пряко или косвено да е замесен в изчезването.Бягство на деца се случва понякога, като за тези  бягства е характерно, че почти винаги хлапетата си вземат за компания и друго приятелче/та с тях. Когато няма и друго липсващо дете, малка е вероятността за бягство. Зимата определено не е сезон за бягства! В зимни условия, изчезванията на хора са преобладаващо криминални случаи, както се видя и от разкритите до сега изчезнали хора от началото на годината.Поради същата причина по трудно се укриват престъпленията в този период.         Моника Бонева Бележка:   ДА СЕ ПРОВЕРИ КЛАДЕНЕЦА НА СЪСЕДИТЕ, КЪДЕТО МОМЧЕТО Е ХОДИЛО ВСЕКИ ДЕН ЗА ВОДА!



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 693216
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930