Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.01.2012 14:23 - Открит е трупът на изчезналата данъчна Дореми
Автор: moniboneva Категория: Новини   
Прочетен: 1314 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.01.2012 14:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Открит е трупът на изчезнала данъчна 13.01.2012, 06:40 (обновена 13.01.2012, 10:35)
news.bg
Коментари (14)  

imageКъсно снощи полицията въвВраца откри трупа на 43-годишната данъчна служителка Дореми Джорлева, предаде БНТ.

"Решен е случаят с изчезването на данъчната служителка във Враца. Тя е била убита", съобщи за Агенция „Фокус" министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Тя бе обявена за издирване преди седмицаи една от версиите е била за отвличане. Според разпространената по-рано информация,няма данни изчезването да има общо с работата й.

За последно 43-годишната Дореми Джорлева е била видяна от дежурния охранител на излизане от офиса на НАП във Враца, където е работела.

Останките й са открити в местността Мътница, по пътя към Вършец.

Съпругът на убитата е завел полицаите до мястото и има всички основания да се смята, че той е отговорен за убийството.

Колеги на Джорлева са разказали, че съпругът й е бил изключително ревнив и двамата са имали много скандали.

Коментар:Не съм изненадана от тази развръзка с изчезналата данъчна служителка Дореми. След като научих за изчезването и, една от двете възможни версии според мен беше тази.Незначително малка беше вероятността изчезването и да е свързано с работата. Въпреки потенциалния риск за данъчните служители. Едната версия беше да е забегнала от съпругът си. Втората по вероятна версия да е била убита от него. Надявах се до последно, че е успяла да избяга  от своя тиранин!Без значение дали с помощта на друг мъж или сама, важното е да се измъкне.Така както беше описан случая,вида на жената от снимката говори за семеен тормоз. Съпругът и редовно я е водел с колата на работа, след което вечер я е вземал от там. Синът и е 22г затова се надявах, че се е решила на такава стъпка но за съжаление не е събрала смелост. Видът на жената с нищо не подсказва тя да е имала забежки и да е давала поводи за ревност. Не е гримирана нито си е слагала червило, косата и е прибрана леко пълничка. Долових от всичко това, че тя не е искала да предоставя излишни поводи за ревност или е била ограничавана да го стори.И в двата случая се касаеше за ревност.В подобни драми виновни са колегите и че не са я подкрепили. Те са били свидетели в продължение на 10г как жената е подложена на тиранично отношение, но не са предприели нищо. Обикновено хората мислят, че не е тяхна работа да се месят в чужди семейни отношения и в повечето случаи са прави.Но не и когато някой доловимо е жертва.Често самата жертва не може да се справи сама с проблема, без намеса от страни тя е обречена.Рано или късно развръзката е фатална ако жертвата не успее да избяга или да получи доброволно развод. Случаят е разкрит и не пиша коментара за да се покажа видите ли колко съм прозорлива. Всичко това го споделям за да може ако има жени в подобно положение/ убедена съм, че има доста такива жени в България/ да се поемат в ръце преди да е станало твърде късно!Ревността е като солта ако е прекалено не се търпи, ако липсва не е приятно без нея!Ако имате партньор който напълно нехае за вас -това не е добър индикатор за връзката ви.Но ако имате ""надзирател"" който постоянно ви ходи по петите, подлага ви на разпити, ограничава действията ви и  посяга да ви бие - бъдете сигурни, че това не е любов! Това е агресивен тип човек от който би следвало много да се пазите. Доверието между партньорите е изцяло важно!Липсва ли то значи не сте с правилният човек.  Моника Бонева



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 689407
Постинги: 420
Коментари: 373
Гласове: 547
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031