Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.02.2011 19:04 - Принц Чарлз бил поразен от Алцхаймер
Автор: moniboneva Категория: Новини   
Прочетен: 1075 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 08.02.2011 19:28


Принц Чарлз бил поразен от Алцхаймер   8 февруари 2011, 15:31  
Лондон, Великобритания     image Британският престолонаследник принц Чарлз страдал от Алцхаймер, първи разкриха американски медии. Човек от британския кралски двор издал, че принцът често страдал от загуба на памет, като забравял дати и имена, а в същото време често изглеждал дезориентиран.

В пресата се появиха и спекулации за съмнения около бъдещето му като крал. Майка му, британската кралица, никога не може да си позволи да го посочи за наследник на короната, защото това ще означава край на династията, а и въобще на монархията във Великобритания.

Цитирана е и съпругата му Камила Паркър, която била поразена от това, че състоянието на 62-годишния принц се влошава твърде бързо.

В британските издания вече се говори дори, че състоянието на престолонаследника е толкова тежко, че лекарите не гарантират дори адекватното участие на Чарлз в празненствата за сватбата на сина му Уилям на 29 април.                                                                                                                                                     Коментар: Тази новина излезе в руската преса още вчера ,но не е потвърдена от служител на кралската кантора официално.Ако болестта му прогресира вероятно Принц Чарлз няма да стане крал, защото няма да може да упражнява своите функции.Такава беше волята на покойната принцеса Даяна.Тя настояваше Чарлз да се отегли в полза на големият им син Принц Уйлям. Самият Уйлям обаче не иска да измества баща си. Освен това той още не е напълно готов да го замести. През 1985г принц Уйлям заяви, че не желае да бъде крал.Тогава в кралството отдадоха този изблик на откровение на деликатна  му тинейджърска възраст.Но аз лично мисля, че това се дължи на влиянието на майка му която нееднократно е заявявала,че монархията в Англия трябва да се отмени. Какво ще се случи с Обединеното Кралство и неговите протекторати извън острова, когато на трона се качи преждевременно един млад крал с подобна нагласа...  тепърва ще видим. На път е да се сбъдне предсказанието на астролози, че ще бъде прескочено едно поколение в английската династия.Дано Принц Уйлям е щастлив поне в личният си живот! След всичко което понесе в семейството на родителите си без да се сломи той напълно заслужава свое лично щастие!                                                                                                                                                                  Бележка: Аз не изключвам и възможността кралицата да предостави  трона на дъщеря си принцеса Анна.Тогава вече нейните деца: синът и Питър Филипс и дъщеря и Зара ще са престолонаследниците. Като се има предвид ,че Питър Филипс беше замесен с наркотици възможно е  Зара да бъде предпочетена от майка си за следващата престолонаследница.Основание да мисля така имам на базата на скорошните изменения в наследяването на трона. В него е посочено, че може бъдещият крал да бъде от католическа или др религия, както и да бъде от женски пол. Обсъждаше се в английското общество,че това се прави за да може ако на Принц Уйлям и Кейт им се роди момиче тя да наследи престола, без да е обременено кралското семейство  от  стремежа на всяка цена да се сдобие с наследник от мъжки пол.Но може кралица Елизабет II  да е имала други съображения за да прибегне към тези промени.Англичаните са консервативни хора и не биха прибегнали до промени без те да са наложителни от обстоятелствата. 



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 692157
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930