Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2010 17:45 - Издирват 22-годишно момче
Автор: moniboneva Категория: Новини   
Прочетен: 1260 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.05.2010 18:58


Издирват 22-годишно момче. Ето какъв е случая изложен в статията по долу ,някой вече може да са я прочели  в медиите.Но тук прочета им ще бъде обезателно по съсредоточен.Преди да продължа темата за изчезналият  екипаж на кораба Мери Селест -една тема която ме занимава от 24години, прочела съм близо 100пъти всичко, относно този случай. /Неизменно Мери Селест ще продължи да ме интересува в бъдеще. /      В момента обаче ,това което привлича вниманието ми се случва в сегашно време в България.През  месеците Април-Май 2010 изчезнаха много хора, предимно мъже.Няма как изчезнал в миналия век екипаж на английски кораб да е по важна тема, когато навън , тук и сега изчезват, реални хора.За повечето от тези случаи е рано да се твърди, че лицата са безследно изчезнали. Съществува,  вероятност някой от тях да се обадят; да се завърнат или да се появи сигнал от граждани които, зная тяхното местонахождение.Докато един от случай през последните дни заслужава, повече внимание. Става въпрос за млад мъж на 22г студент в Академията на МВР ,отличник .Такъв човек предполага се, е отговорен, където и да отиде би се обадил.Знае как да действа в случай на опасност , къде да потърси помощ.Като професионалист е наясно е ,че с подобно нещо не може да си направиш шега.Не допускам да причини ,огромно безпокойство на семейството си и да не ги уведоми ,ако замине внезапно някъде.Аз изключваме също:  авантюристично приключение и безотговорно поведение от този човек.На него  определено му се е случило ,нещо.   Издирват 22-годишно момче    

image22-годишният Петър Владимиров Димитров от гр. Попово е изчезнал и в момента е обявен за общонационално издирване.

За това съобщиха в писмо до медиите разтревожени негови роднини. Те посочват, че на 12 май 2010г. момчето се е явило на интервю от 13.00ч. в Посолството на САЩ за издаване на виза за студентска бригада.

Имал и уговорена среща с приятели в 14.30ч. пред посолството. На тази среща той не се явил и до момента е в неизвестност. Мобилният му телефон е изключен. Няма никаква връзка и информация за него.

На 13 май 2010г. са информирани РПУ-Попово и 4-то РПУ-София.

Ден по-късно баща му Владимир Димитров е посетил 4-то РПУ-София, Посолството на САЩ, студентски общежития и навсякъде, където би могло да има сведения за него. От 4 РПУ-София са казали, че Петър е обявен за национално издирване.

Петър Димитров е студент ІІ курс в Академията на МВР - София, Факултет „Пожарна безопасност и защита на населението". По неизяснени причини е взел решение да прекрати обучението си и да напусне Академията. Момчето е високо над 180 см., силен физически, бил е отличен ученик и студент

Телефоните, на които може да дадете информация за изчезналото момче, са следните 0896 789226 - (баща), 0884013233 (координатор).

Вариантите са два: Самоубийство или лош приятелски кръг. Ако младежът се е чувствал притеснен по финансови причини да замине но вътрешно не го е  желал- в резултат на това ,възниква личностен конфликт! От сблъсък на противоречиви чувства и желания, може внезапно да е взел, такова решение.Разбира се, психическата устойчивост е задължителна за това учебно заведение.Да се надяваме, че той е бил устойчив. Втория вариант: да е дължал пари или да е имал др., проблеми с "приятелски кръг". Заминаването му е налагало ,спешното им "уреждане." И в двата случая, трябва да се търси на обичайните за младежа места!!! Както и компании с които най-често е прекарвал времето си.Третия вариант,лицето да е получило, политическо убежище не е издържан. Това ,винаги става единствено по  политически причини.САЩ в наши дни дава, убежище главно на лица от страни в които има режим. И само на тези лица които са пряко,застрашени от гонения на режима в страните им.България е демократична страна, лицето не е политически ангажирано или преследвано.С една дума частен случай! Първите два варианта са вероятните! Допълнение:Ключов момент за разгадаването на този случай се крие в 30 минути. Стандартната процедура за интервю в посолство е около 1час .От 13ч до 14ч. Остават му 30минути през които ако е замислил самоубийство: по собствено желание е поел в неизвестна посока. При втория вариант: това което може да му се случи /в рамките на половин час/ е да срещне случайно (или е било уговорено) някой с които са имали да "уреждат" финансов или друг въпрос.Този някой със сигурност се е намирал, по същото време на същото място.Включително би могъл да е негов колега,  дошъл за интервю.При втория вариант,  младежът задължително не би се е отдалечил много знаейки ,че след 30мин. има среща с приятелите си.  Всеки би постъпил по този начин! Затова казвам ,че случая заслужава повече внимание.Как се изчезва за 30минути в центъра на София? При това студент от Академията на МВР отговорно момче, психически стабилно.При останалите случаи ,няма логична последователност.При тях буквално всичко би могло да се случи ,докато този случай е капсулиран в определени параметри.Шегата може в случая да е неуместна но   за 30минути дори НЛО не може да кацне ;за да го отвлече /без свидетели/ насред центъра на София.Тоест, равковничето за случая е в хората с които се е срещнал младежът около посолството.Ако приемем, че не се касае за самоубийство.Дано го намерят жив!


Тагове:   момче,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 689551
Постинги: 420
Коментари: 373
Гласове: 547
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031