Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2010 21:32 - За годежа на Принц Уилям
Автор: moniboneva Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2020 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 17.11.2010 21:36


Принц Уилям заяви пред истината за годежа 14:05 / 17.11.2010 image Принц Уилям и Кейт Мидълтън. Снимка: Rex Удобства / Fotobank.ru

Един от най-приемливите кандидати на света, британският принц Уилям, той даде подробности за това как той отправи оферта на Кейт Мидълтън.

Това събитие се е случило преди около три седмици в Кения. В тази страна, двойката изразходвани празници заедно. "Ние отдавна стигна до решението да се оженим, аз просто избра за времето и мястото на ангажираност"- каза Уилям. Той добави, че той не е в състояние да определят: на първо място, направи оферта на Кейт, а след това да поиска ръката си от баща си или обратното. Уилям избра най-добрият начин, и то не е поставило сериозни проблеми.

В подкрепа на сериозността им, заедно с предложение за брак принц даде бъдещата си съпруга с пръстен, че принадлежала някога на майка си. "Винаги съм го носил със себе си в една раница, страхувайки се да загубят, защото ако тя продължи, това ще бъде огромна катастрофа" - казва принцът.

В същото време тя казва на Кейт, че той счита за майка на Уилям, на принцеса Даяна, вдъхновяващ пример за себе си. На въпроса дали тя не се страхува от сравнения с Диана, булката на принц каза, че Диана - жена, която служи за вдъхновяващ пример. " Според Уилям, той даде Кейт годежен пръстен на майка си ", че принцеса Даяна може невидимо представи до нас и да споделят радостта ни. "

 

Кейт също така призна, че бащата на Уилям, принц Чарлз и баба си кралица Елизабет II се отнасят към него много любезно. В същото време, принц Уилям заяви, че никой не има тенденция да заеме мястото на майка си, и той смята, че Кейт ще намерят своя път в живота.

 

Уилям и Кейт говорихме за това как се срещнаха преди осем години в университета в Сейнт Андрюс, Шотландия, тъй като приятелите му под наем къща на няколко души от приятелство и как връзката им прераства в любов и привързаност един към друг."От самото начало чувствах, че това е за мен специална връзка" - казва Уилям. "Много съм само ограничен когато за първи път се срещна с Уилям" - призна Кейт. Също така, с усмивка, тя припомня кулинарни изживявания на Уилям, както сам той признава, че не се опитва да я впечатли. "Аз съм подготвил величествената, красива вечеря за Кейт, но аз през цялото време нещо гореше, избягали, навес, "- каза принцът.

На почивката си, която през 2007 шокира британската общественост, двойката запомнен като "истинско удоволствие." "Скъсахме накратко, защото сме израстнали, искаше да намери своя път в живота" - казва Уилям и Кейт добави, че разликата я е направил "по-зрели". Сега тя е готова да учат и да свикне с новите си роли - съпруга, на второ място в реда на британския престол, член на кралското семейство, пише "Газета Rossiyskaya". "Ние сме пълни с вдъхновение и надежда, за да могат да се държат заедно на края на живота сис нас. Нека видим какво ще донесе бъдещето ", - сключени Уилям.

В същото време, бъдещето на двойката се вижда съвсем ясно. Royal Court планове за сватба 28-годишния Уилям и Кейт в пролет-лято 2011. Празник най-вероятно ще се проведе в Лондон.                                                                                            БЕЛЕЖКА:Преводът е автоматичен от руски не ми се занимаваше да превеждам дума по дума.                                                                                                                    КОМЕНТАР: Принц Уйлям се справи много по добре от родителите си при избора на партньор.Дано бъде и по щастлив от тях! С приятелката си са състуденти, имаха възможност да са заедно 8г и много добре да се опознаят. Дори успяха да се сдобрят след като през 2007г скъсаха. Това показва зрялост да намират решения на проблемите си заедно. Беше временно ,че Уйлям излиза в компания на приятели от военното училище и не отделя достатъчно време на Кейт. Прекалено млади бяха тогава, нормално е за тази възраст да ги влече към компании и повече забавления.Все пак кралския двор е едно кошмарно място,което направи нещастна принцеса Даяна. Дано не се случи същото и с Кейт.Уйлям беше плътно до майка си в трудните и периоди, дано не позволи жена му да изживее същият ад.Вижда се, че си е извлякъл поука от това,че родителите му не са се познавали достатъчно добре,преди да вземат важното решение.Дано и за в бъдеще бъде толкова разумен в решенията си!




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rustam - Откъде си копирала тази статия?
17.11.2010 22:22
Ползвала си автоматичния преводач и текстът е абсолютна тъпня!
Виж си само загавието - " Принц Уилям заяви пред истината за годежа"

Защо не посочваш източника, откъдето копираш ???
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 693187
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930