Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2010 15:11 - Родителите на изчезналия студент от Попово правят собствено разследване
Автор: moniboneva Категория: Други   
Прочетен: 2918 Коментари: 3 Гласове:
1



2.9.2010 - 15:45   Родителите на изчезналия студент от Попово правят собствено разследване   image  

Родителите на изчезналия на 12 май студент от Попово Петър Димитров, правят собствено разследване. Това съобщи за ТОП НОВИНИ бащата на момчето - Владимир. Той обясни, че развитие по случая все още няма с изключение, че от полицията са му върнали мобилен телефон след тримесечно изследване в криминална лаборатория. Според него при разследването избирателно е изтрита информация от паметта на картата и телефона. ”Липсват някои снимки, SMS-и и мистериозното обаждане от непознат номер на 21 май, точно когато Петър е трябвало да пътува за САЩ”, заяви Владимир. По думите му този телефонен номер е бил известен само на около 15 души - приятели на сина му.
”Не вярвам на полицията”, лаконичен е бащата, чийто син изчезна преди 4 месеца след интервю в посолството на САЩ у нас. Според него органите на реда искат да решат случая с намереното тяло близо до Хасково. По всичко личало, че тяхната цел била близките на момчето да повярват в някаква скалъпена история.
Владимир обаче разказа, че до открития, неидентифициран все още труп, е намерена раница, предметите в която не са на Петър. В нея имало дори шише мента, а синът му дори не близвал такова питие. ”Няма документи, няма нищо в раницата, което да се свърже със сина ми”, уточнява бащата, който вярва, че синът му е все още жив, но отказа да издаде подробности от собственото си разследване.
Родителите на Петър са в очакване на резултатите от ДНК експертизата, която трябва да установи дали намереното тяло в Хасковско е на изчезналия им син.
ТОП НОВИНИ.БГ                                                                                                                         Коментар:Въпреки ,че още не са излезли резултатите от ДНК експертизата за себе си през това време изясних,че случая се касае за самоубийство. Дори да се докаже, че това е Петър ще останат някой загадки.Аз също трудно приемам в съзнанието си, че заради отказ от виза за САЩ /която всъщност през 2011г ще отпадне/ Петър ще тръгне да се беси.Само след година би могъл да замине в САЩ без да му е нужна виза.Но! Тенденцията в България е такава, че много хора не издържат поради безпътица. Дори стабилни хора, подават на стреса и посягат към самоубийство. Причината която прелива чашата на търпението им на пръв поглед е безобидна. Вероятно за Петър да замине на бригада в САЩ е бил основния му план.Когато е отпаднал той не е бил готов за друг резервен вариант и му е дошло в повече.До тук добре, но след като е решил да се беси, защо ще тръгне към Свиленград и недостъпни райони. Създава се впечатлението, че е имал намерение да бяга през граница. Нали ако решил да бяга не би си взел въже за бесене от някой простор или да го закупи в магазин?! И кой тръгва да бяга през граница с кит-кат в раницата си и минерална вода? За ментата аз имам обяснение. Тя държи човек по дълго свеж в жегите. И въздържатели биха пили по малко мента ако им се налага някакво изпитание, вероятно Петър е знаел това.Но през месец Май нямаше големи горещини. С тези 50лв би могъл да си купи храна и най-нужните му провизии за из път. София от където е тръгнал Петър също е близо до граничен район. С личната си карта би могъл да излезе по бързо и безпрепятствено. Имал е пари които може да изтегли за да замине. Не е докоснал тази сметка.В този слабо населен район и недостъпна горска местност, можеше трупът му никога да не бъде открит. Цялостната тенденция в България е към увеличаване на самоубийствата. Момче с описанието на Петър е било видяно да се разхожда само в района.Няма следи от насилие по трупа му.Всъщност една ситуация най-ясно се вижда от дистанцията на времето. Така ,че дори трупът  да е на Петър, отговорите на някой въпроси ще се намерят след време.                                                                                                                   Мони Бонева




Гласувай:
1



1. vmir - Неописуеми масмедии имаме.
21.09.2010 15:40
Отначало твърдяха, че не бил излизал от посолството, и приятелите му го били чакали пред сградата. Сега пък му звъннали в деня за отпътуване към САЩ, абе - явно фабриките за новини нямат друга работата, освен да фабрикуват глупости...
цитирай
2. moniboneva - Може някой да е звънял от непознат номер!
22.09.2010 00:20
Не ви ли се е случвало някой по грешка да ви звъни на жсм? Аз доскоро имах два жсм и са се случвали грешни позвънявания,че дори и някой грешно пратен смс. Към момента имам жсм ,мобилен и стационарен-лично мои. От опит знам,че при стационарните телефони грешките са по чести ,при мобилните и жсм са рядкост. Но не са изключени грешки в номера на повикване.
цитирай
3. анонимен - Side
18.01.2011 15:36
какво променя това? (предвид последния Ви коментар). моето лично мнение е, че категорично не може да става дума за самоубийство, КАТЕГОРИЧНО. порпуските, грешките, премълчаванията, лъжеинсинуациите от страна на поставени и отговорни лица, медии и полиция, включително посланникът на САЩ и познатите ни практики от последните години от страна на тази "високодемократична" държава и нейните тайни служби ме карат тотално да се съмнявам в такава възможност.
и после, къде е ДОКАЗАТЕЛСТВОТО, че момчето е напуснало сградата на посолството?! ако беше така, нямаше да има нищо по-лесно от това да бъде показано?
по отношение на открития труп, известно ли Ви е, че му липсват 8 зъба? казват нямало следи от насилие?!
случаят е пълен с въпросителни и е много, много тревожен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 693290
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930