Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2010 14:32 - 26-годишен студент по философия изчезна мистериозно в деня на гей парада
Автор: moniboneva Категория: Други   
Прочетен: 1202 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 28.06.2010 14:40


26-годишен студент по философия изчезна мистериозно в деня на гей парада   28 юни 2010, 07:01  
Благоевград, България   image Полицията в Благоевград обяви за издирване 26-годишния Атанас Макенджиев от квартал “Струмско”. Момчето излязло от дома си в 6 часа в събота и до вчера от него нямаше и следа. Майка му, която работи в хранителен магазин, депозирала спешна жалба до полицията с искане Атанас да бъде обявен за издирване. Новината за мистериозното изчезване на момчето бързо обиколи квартал “Струмско”, вчера съседите бяха потресени и изненадани, разказва в. "Струма". Всички твърдяха, че Атанас е добро момче, но много затворен още от детските си години, с нелека и драматична съдба. Когато бил на 6 години, истинската му майка починала, баща му, собственик на таксиметрова фирма, се оженил за друга жена, която се грижи и до днес за него с много любов, казаха комшиите на семейство Макенджиеви. Преди 2 години и бащата на Атанас - Георги, починал внезапно, инфаркт го покосил, ненавършил 50 години.

Смъртта на бащата буквално сломила Атанас, който по това време бил студент по философия в ЮЗУ “Неофит Рилски”. След трагичния инцидент момчето престанало да посещава университета и прекъснало образованието си, каза неговата сестра Михаела, която е манекенка в Благоевград.

Момичето е безкрайно притеснено от изчезването на Атанас. "Не знам, нищо не е казал, взел 50 лева от майка ми и това е, телефонът му е тук, не го е взел, неговите приятели са в чужбина, не е възможно да отиде някъде ей така, дано не му се е случило нещо", каза сестрата, която е дете на бащата на Атанас и втората му съпруга.

Според оперативна информация в полицията в Благоевград младежът е правил два опита за самоубийство в период на тежка депресия, именно това е изплашило близките му, които ведната са поискали полицията да го търси. Някои смятат, че е твърде възможно Атанас да е заминал за София, където заради гей парада имаше струпване на много хора, което прави откриването на Атанас още по-трудно. Взетите 50 лева може да са били за билети за автобуса. Полицията в Благоевград е информирала колегите си във всички столични полицейски управления.                                                                                                                                                          Коментар: И аз така предположих! Дано наистина се е загаджил някъде и да е останал при половинката си; вместо да се самоубива.Макар, че насилственото задържане на човек се води за отвличане.Може доброволно да е останал при някой. Изобщо  не приемам, всички изчезнали да ги обявяват за самоубийци. Ако наистина бяха такива,щяха да оставят писма или поне телата им ще се намерят! При изчезването няма нито тяло ,нито известие от човека! Което може да означава, че лицето е живо но е в безизвестност.Не намеквам за гей отвличания макар, че едно от изчезналите момчета от Кюстендил е с обици.                                                                                                                                                   Ще ви разкажа на какво бях свидетел аз! Един ден в началото на Април 2010г както четях промени в закона ,майка ми се обади да видя през прозореца, някакъв гол мъж, тичал по улицата. Отвърнах и да не ме занимава с глупости, защото имам по важна работа! Но после се зачудих, дали не се касае за някакво престъпление.  Отидох да погледна ,наистина съвсем гол мъж на средна възраст, беше на улицата. При него се осмели да отиде да поговори, един по едър мъж с жсм и се обади, явно на полицията.Едно такси спря, някаква друга кола също спря ,вероятно предложиха да го закарат, човека до домът му.Но както се видя ,бяха твърдо решили да чакат полиция.Малко по късно пристигна и кола на полицията. Заминаха към районото управление. Дали същият човек е бил държан, насилствено някъде и е успял да избяга, остава само едно предположение. И други хора от района са го видели и се чудеха, какво се е случило но нямаше, нищо отбелязано в новините.Беше много студено навън,човекът бос и гол да е излязъл да потича ,изобщо не ми се вярва. Щеше поне, къси гащи да си сложи и обувки.Нещо определено му се беше случило!



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: moniboneva
Категория: Други
Прочетен: 693102
Постинги: 421
Коментари: 373
Гласове: 549
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930